Synttärit

Tummansiniset vapaita aikoja, vaaleansiniset ovat varattuja aikoja.

AVAA  SYNTTÄRIVARAUSKALENTERIMME UUTEEN IKKUNAAN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!

 

Tule viettämään hauskoja liikunnallisia synttäreitä kavereiden kanssa. PompIT järjestää ohjattuja synttäritunteja kaiken ikäisille. Synttäreillä liikutaan ohjatusti leikkien, temppuillen ja vauhdikkaasti liikkuen. Liikunnallisen synttärijumpan jälkeen on mahdollisuus syödä ja juoda omat pikkupurtavat synttärihuoneessa. Synttäreillämme on hikitakuu. :)

Voitte saapua paikalle 15 minuuttia ennen synttäreiden alkua ottamaan vastaan vieraita. Ohjattu jumppa kestää n.60 minuuttia, jonka jälkeen synttärivieraille on varattu 30 minuuttia aikaa syödä ja juoda pikku naposteltavat synttärihuoneessa. Tarjoiltavat tuodaan itse. Keittiön varustus: pakastin, jääkaappi, kahvin-/vedenkeitin, mikroaaltouuni. Synttärihuoneen siivous kuuluu synttärivieraille, johon on varattu tarjoilujen jälkeen aikaa 15 minuuttia. Tällä välin seuraavat synttärivieraat aloittelevat salin puolella. Kun edelliset synttärivieraat ovat siivonneet, voivat seuraavat  mennä laittamaan tarjoiltavat.

Suositellut varusteet: Juomapullo, joustavat housut ja T-paita. Jumppaamme paljain jaloin.

Synttärit voit maksaa paikan päällä käteisellä tai kortilla. Lisätietoja synttäreistä voi kysyä PompIT:n henkilökunnalta. Synttärijumppatoiveet voit ilmoittaa s-postilla osoitteeseen liikuntakeskuspompit[at]gmail.com. Ilmoitathan toiveista viimeistää 2 päivää ennen synttäreitä. Juhlijoiden määrää ei tarvitse ilmoittaa etukäteen jos juhlijoita on alle 15.

Synttärihinnaston löydät täältä

Synttärikutsun voit ladata täältä

Synttäreitä vietetään tällä hetkellä:

Arki-iltaisin:

Maanantaina klo 16:00, torstaina klo 14:30 ja 16:00 sekä perjantaina klo 17:15 ja 18:45

Viikonloppuisin:

Lauantaina 13:00-20:30 välillä ja sunnuntaisin 10:30 – 19:30 välillä

Satunnaisia irtovuoroja voit tiedustella puhelimitse.

Synttärihuone

 

HUOM! Jos synttärisi peruuntuvat jostain syystä, niin varaus pitää perua viikkoa ennen varattua ajankohtaa. Jos peruutusta ei tehdä, veloitamme varaajalta minimisynttärihinnan. Peruutuksen voit tehdä puhelimitse (044 988 9919/040 8205872) tai sähköpostitse liikuntakeskuspompit[at]gmail.com

MENE TÄTÄ KLIKKAAMALLA SYNTTÄRIKALENTERIIN, TARKASTELE VAPAITA SYNTTÄRIAIKOJA JA TEE VARAUS HETI!

Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja tiedustella aikoja.