Synttärit

Tule viettämään hauskoja liikunnallisia synttäreitä kavereiden kanssa. PompIT järjestää ohjattuja synttäritunteja kaiken ikäisille. Synttäreillä liikutaan ohjatusti leikkien, temppuillen ja vauhdikkaasti liikkuen. Liikunnallisen synttärijumpan jälkeen on synttäripoppoolle varattu Pompitin synttärihuone.

Voitte saapua paikalle 15 minuuttia ennen synttäreiden alkua ottamaan vastaan vieraita. Ohjattu jumppa kestää 60 minuuttia, jonka jälkeen synttärivieraille on varattu 30 minuuttia aikaa tarjoiluille synttärihuoneessa. Tarjoiltavat tuodaan itse. Keittiön varustus: pakastin, jääkaappi, kahvin-/vedenkeitin, mikroaaltouuni, erilaisia tarjoilukulhoja sekä astioita. Synttärihuoneen siivous kuuluu synttärivieraille, johon on varattu tarjoilujen jälkeen aikaa 15 minuuttia. Tällä välin seuraavat synttärivieraat aloittelevat salin puolella. Kun edelliset synttärivieraat ovat siivonneet, voivat seuraavat  mennä laittamaan tarjoiltavat.

Suositellut varusteet: Juomapullo, joustavat housut ja T-paita. Jumppaamme paljain jaloin.

Lisätietoja synttäreistä voi kysyä PompIT:n henkilökunnalta tai sähköpostitse info@pompit.fi. Ilmoitathan  jos juhlijoita on yli 15 tai teillä on erityistoiveita synttäreiden suhteen. Erikseen sovittuna on mahdollisuus ruotsinkieliseen ohjaukseen.

SYNTTÄREIDEN VARAUSKALENTERIN LÖYDÄT TÄÄLTÄ!

Jos ette saa varausvahvistusta synttäreistä tarkistathan sähköpostin roskapostikansion tai olet yhteydessä meihin info@pompit.fi!

Synttärit  maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Synttärihinnaston löydät täältä

Mikäli haluatte vierailla Pompitissa ennen varaamianne synttäreitä se onnistuu parhaiten arkiaamuisin 9.30-12.00, tiistaisin 14.00-16.30, keskiviikkoisin 13.00-16.30  ja perjantaisin 12.30-16.30, muita ajankohtia voi tiedustella puhelimitse tai sähköpostilla.

Synttärihuone

HUOM! Mikäli joudut peruuttamaan varaamasi synttärit teethän sen viikkoa ennen varattua ajankohtaa joko puhelimitse (040 8205872) tai sähköpostitse info@pompit.fi. Peruuttamattomista tai myöhässä perutuista  synttäreistä veloitamme varaajalta minimisynttärihinnan.