Tuntikuvaukset

LAPSET JA NUORET (3-15v)

TemppuKerho 3-5v

Kerhossa tutustutaan liikuntaan pelien, leikkien ja lorujen avulla. Motoristen taitojen lisäksi lapsi pääsee harjoittelemaan sosiaalisuutta ja ryhmässä toimimista. Välillä myös askarrellaan ja kuunnellaan satuja. Kerhossa lapsi on ilman vanhempia.

Temppu 4-10 v

Tunnilla harjoitellaan telinevoimistelusta tuttuja perusliikkeitä erilaisilla temppuradoilla. Perusliikkeisiin kuuluvat mm. kierimiset, pyörimiset, kuperkeikat, kärrynpyörät, käsilläseisonnat ja erilaiset hypyt trampoliineilla. Sopii kaikille!

NappulaParkour 4-6 v

4-6v poikien ja tyttöjen vauhdikas tunti. Tunnilla tutustutaan leikinomaisesti Parkouriin, harjoitellaan erilaisten esteiden ylityksiä ja turvallisia alastuloja. Sopii kaikille!

ParkourFR 6-15 v

ParkourFR tunnilla liikutaan vauhdikkaasti temppuillen. Tunnilla harjoitellaan turvallisia alastuloja ja esteiden ylityksiä. Sopii Parkourista kiinnostuneille pojille ja tytöille.

ParkourAkro tytöt 7-12v

Tunnilla harjoitellaan erilaisia temppuja ja sulavaa liikkumista temppuradoilla. Temppuihin kuuluvat mm. erilaiset esteiden ylitykset, ihmispyramidit, tasapainotemput, trampoliini hypyt ja erilaiset voltit. Jokainen etenee tunnilla oman taitotasonsa mukaan, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Sopii kaiken tasoisille!

ParkourAkro Tytöt 9-14 v

Tunnilla harjoitellaan erilaisia temppuja ja sulavaa liikkumista temppuradoilla. Temppuihin kuuluvat mm. erilaiset esteiden ylitykset, ihmispyramidit, tasapainotemput, trampoliini hypyt ja erilaiset voltit. Jokainen etenee tunnilla oman taitotasonsa mukaan, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Sopii kaiken tasoisille. Vauhdikas tyttöjen oma tunti!

TemppuParkour 7 – 10v

Tunnilla opetellaan Parkourin perusliikkeitä kuten erilaisia ylityksiä ja alastuloja. Samalla opit myös telinevoimistelusta tuttuja perusliikkeitä mm. kuperkeikkoja, käsilläseisontoja ja voltteja. Pelit ja leikit ovat myös osa tuntia, Sopii kaikille!

NuorisoParkour 12-15 v

NuorisoParkourissa pääset tekemään vauhdikkaita Parkourtemppuja rennossa hengessä. Tunneilla harjoitellaan yhdessä nayttäviä temppuja ja pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti paikasta toiseen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla!

ParkourClub 7-15 v

Koululaisten Parkour iltapäivä tiistaisin. ParkourClubissa harjoitellaan tuttuja liikkeitä rennossa hengessä. Tunnilla kuvataan yhdessä harjoiteltuja ratoja, sekä yksittäisten temppujen kehittymistä. Jokainen liikkuu oman taitotasonsa mukaan ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. ParkourClub on vapaaharjoittelun yhteydessä. PompIT tarjoaa terveellisen välipalan. Tule viettämään hauskaa iltapäivää!

Vapaaharjoittelu

Omatoimista harjoittelua ohjaajan valvonnassa. Tunnille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Alle kouluikäiset lapset aikuisen seurassa!

PERHEEN PIENIMMÄT (3kk-4v) + vanhemmat

Vauvakahvila 3-12 kk

3-12kk vauvakahvilassa ohjaaja opastaa mitä kaikkea vauvan kanssa voi tehdä. Samalla tapaat muita äitejä ja isejä ja vauvat pääsevät tutustumaan toisiinsa. MLL Keravan yhdistys tarjoaa kahvit.

Taaperot 1-3 v

Taaperon ja aikuisen yhteinen jumppatunti. Tunti koostuu musiikkiliikunnasta, laululeikeistä, loruista, temppuradoista sekä ikäryhmään sopivasta välineliikunnasta. Motoristen taitojen lisäksi jumpassa opitaan sosiaalisuutta sekä ryhmässä toimimisen alkeita. Tunnille voi osallistua myös kertamaksulla 10€/kerta jos ryhmässä on tilaa!

MiniTemppu 2-4 v ja 2-5 v

Lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntahetki. Tunneilla lapsi pääsee tutustumaan liikunnallisiin leikkeihin, kokeilemaana erilaisia temppu- ja telineratoja sekä liikuntavälineitä. Jumppa kehittää lapsen motoriikkaa ja antaa hyvän alun lapsen liikunnan myöhemmälle harrastamiselle. Perjantain ja maanantain aamupäivätunneille pääsee myös kertamaksulla!

MiniParkour 2-5 v

Tunnilla lapset pääsevat tutustumaan Parkouriin leikin ja mielikuvien kautta. Vauhdikas ja hauska tunti oman vanhemman kanssa.

TemppuParkour 2-5 v

Tunnilla lapset pääsevät tutustumaan Parkouriin leikin ja mielikuvien kautta oman aikuisen kanssa. Samalla harjoitellaan telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä kuten kuperkeikkoja ja käsilläseisontaa.

AIKUISET

Aikuisten- ja Nuorten Parkour +15 v

Tunnilla harjoitellaan Parkourin perusliikkeitä, turvallisia alastuloja sekä erilaisten esteiden ylityksiä. Hauska ja monipuolinen liikuntamuoto, jossa varmasti tulee hiki!

Core+kehonhuolto

Tunnin aluksi lyhyt herättelevä lämmittely, jonka jälkeen vahvistetaan keskivartaloa. Tunnin lopussa n.15 min lisätään kehon liikkuvuutta avaavin venytyksin. Sopii kaikille! Lapset voivat olla mukana.

Kotiäitien + Isienjumppa

Jumppa sisältää mm. aerobista ja kiinteyttävää liikuntaa ja lihaskuntoharjoittelita. Jokainen jumppaa oman kunnon ja omien tavoitteiden mukaisesti. Lapset ovat tervetulleita mukaan tekemään omia "jumppakuvioita".

Kuntopiiri

Tunniin aluksi 10 minuutin lämmittely, jonka jälkeen lihaskunnon ja sykkeenkohotuspisteitä. Lopuksi lyhyet palauttavat venytykset. Sopii kaikille! Lapset voivat olla mukana.

MimmiParkour +16 v

Parkour tunti naisille joilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta parkourista, riittää että on halu ja intokokeilla jotain uutta ja monipuolista kehoa kuormittavaa liikuntaa. Hauska tunti vaikka kaveriporukalle. Helppo aloittaa vasta-alkajankin!

ÄijäParkour +35

Tunti on suunnattu miehille ja naisille. Aikaisempaa kokemusta Parkourista ei tarvitse olla. Riittää että on halu ja into kokeilla jotain uutta ja monipuolista kehoa kuormittavaa liikuntaa. Todellinen tunti Herroille, Rouville, kaveriporukalle tai pariskunnille. Helppo aloittaa vasta-alkajankin!

PompIT work out UUTUUS!

Tunnilla treenataan vaihtelevilla ja kokonaisvaltaisella harjoitteilla kuormittaen koko kehoa. Kokonaisvaltaisen treenaamisen ohessa saat paljon hyödyllisiä vinkkejä harjoitteluun muun muassa kasinseisontaan yksilollisessa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa. Sopii kaikille!