PompIT

Lasten Liikuntakeskus PompIT on erikoistunut lasten ja lapsiperheiden liikuntaan.
Viikkotunteina 0 – 15 vuotiaille lapsille ja nuorille mm: Vauva- ja Taaperojumppaa, Temppu- ja Telinejumppaa, ParkourFR ja FreeRunning tunteja sekä aikuisille mm. kotiäitien – ja – isien jumppaa, HarrasteParkouria, Telinetreenejä sekä erilaisia liikunnan ja hyvinvoinnin lyhyt- ja tiiviskursseja.

Koululaisille järjestämme kesällä ja loma-aikoina liikuntaleirejä, lapsiperheille PompIt:in tiloissa ja ulkona erilaisia liikuntatapahtumia.

Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme räätälöityjä työhyvinvointipäiviä ja –kursseja omissa tiloissamme tai asiakkaan toiveiden mukaan myös muualla.

Urheiluseuroille järjestämme lajia tukevia ohjattuja oheisharjoituksia. Oheisharjoittelu koostuu erilaisista temppu- teline- ja motoriikkaradoista sekä ketteryysharjoituksista. Harjoitteet kehittävät lapsen ja nuoren perusmotoriikkaa, kehonhallintaa ja ketteryyttä. Oheisharjoittelusta saatu hyöty varsinaiseen lajiin näkyy mm. parantuneina lajitaitoina ja pelitilanteiden kokonaisuuksien parempana reaktio- ja hahmottamiskykynä. Oheisharjoittelusta teemme seuran kanssa räätälöidyn harjoituspaketin ikäryhmän ja lajin vaatimusten mukaisesti sekä valmennukselliset toiveet huomioiden. PompIT:issa harjoittelee nykyään viikoittain mm. jalkapallo-, jääkiekko- ja ringetteseuroja.

Lisäksi PompIT:issa järjestetään vauhdikkaita ja hauskoja juhlia, mm. synttäreitä ja kauden päättäjäisiä. Tilojamme voi vuokrata joko yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön, esim. seurojen, yhteisöjen tai yksityisten tahojen omatoimiseen harjoitteluun ja vapaa-ajan käyttöön.

Lisätietoa tapahtumistamme, sekä palveluistamme löydät nettisivuiltamme!

Lasten liikuntakeskus PompIT Oy

Y-tunnus: 2404777-8

Palopellonkatu 7, 04250 Kerava
email: info[at]pompit.fi, liikuntakeskuspompit[at]gmail.com
puh: 040 820 5872